Уманські спортсмени закликали «тітушок» бути патріотами

Уманські спортсмени закликали «тітушок» бути патріотами

Спортсмени Умані гостро відреагували на відео, що з’явилося в Інтернеті. На відзнятому матеріалі видно, як один із уманських боксерів забирав телефон у перехожого, який знімав, як від готелю «Умань» збиралися нічні рейси до Києва. На сторінках місцевого видання вони звернулися до «тітушок» із закликом бути патріотами.

– Я звертаюся до всіх спортсменів Умані й не тільки (боксери, борці, бійці ММА і тд.) і закликаю донести своїм колегам, щоб вони не продавали свою Батьківщину й не їхали бити народ в інші міста, – заявив уманський Фітнесист і бодібілдер Ярослав Кротенко. – Давайте краще покажемо, що ми з нашим народом, збережемо спокій і порядок у власному місті. Зрозумійте, ті невеликі гроші, ніщо у порівнянні з тим, у якій країні вам доведеться жити далі. І виховувати своїх дітей. Давайте жити, тренуватися і працювати заради України.

Довідка від “Нової Доби”: Нагадаємо, під «тітушками» прийнято розуміти молодих людей спортивного вигляду (зокрема і перевдягнених у цівільний одяг співробітників силових структур), яких за грошову винагороду використовують для протизаконних методів перешкоджання проявам громадського опору. Термін походить від прізвища спортсмена з Білої Церкви Вадима Тітушка, який 18 травня 2013 року в Києві напав на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя. Напад було знято фотокореспондентами, що і слугувало основним доказом його провини в суді. Термін \”тітушки\” набув особливого поширення під час подій Євромайдану.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x