Жителя Жашківщини побили, бо той залицявся до заміжньої

Жителя Жашківщини побили, бо той залицявся до заміжньої

Працівники поліції затримали чоловіка, який через ревнощі завдав тілесні ушкодження працівнику одного із товариств Жашківського району, який залицявся до його дружини. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Жашківського відділення поліції звернувся працівник одного із товариств та повідомив, що на території підприємства між одним із працівників та жителем села виникла бійка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час перевірки було з’ясовано, що потерпілий 35-річний жашківчанин стажується на товаристві з подальшим працевлаштуванням. У стані алкогольного сп’яніння на територію потрапив 40-річний селянин, який кричав на стажера, через те, що той залицяється до його дружини.
Потім селянин завдав потерпілому тілесні ушкодження. Як наслідок – черепно-мозкова травма та перелом кісток носа. Чоловік звернувся за допомогою до одного із відділень Жашківської лікарні. Нападник із місця події зник. Його було знайдено за місцем проживання.

За даним фактом Жашківським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виглядіштрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x