У черкаському парку висадили «Алею дружби»

У черкаському парку висадили «Алею дружби»

У парку Хіміків міста Черкаси висадили «Алею дружби» в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» та Дня довкілля в Україні.
 Ініціювала захід громадська активістка, голова Громадської ради при Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства Людмила Ткаченко. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Долучитися до створення алеї з 50-ти катальп мали змогу усі охочі. Окрім небайдужих містян, представників громадськості, журналістів, участь в заході взяли посадовці обласної державної адміністрації та міської ради. Долучилася до посадки незвичайний гість Черкащини – відомий фотограф, волонтер миротворчих проектів із США Кендес Ноулен.


Саджанці катальпи надало Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства. Організація та забезпечення інвентарем були покладені на КП «Дирекція парків».

– Ця алея символізуватиме дружбу між обласною та міською владами, а також між українським та американським народом, – зазначила організатор заходу Людмила Ткаченко. – Ця благородна справа об\’єднала різних за віком, переконаннями, родом занять, професіями громадян. Випадкових людей сьогодні тут не було. Дуже приємно, що участь в посадці взяли набагато більше активістів, ніж ми сподівалися. А це є доказом того, що висаджувати дерева насправді стає модно. Тому дякую усім, хто відгукнувся, знайшов час, посприяв у організації і особисто долучився до створення цієї унікальної алеї.

Позитивні враження від заходу залишилися й у фотографа зі штату Колорадо Кендес Ноулен, яка особисто висадила кілька катальп і наголосила, що робить цю справу з хорошими думками і побажаннями миру нашій країні. А ще Кендес наголосила, що найбільше полюбляє фотографувати щасливих людей, тож із радістю поповнить свою колекцію новими світлинами з черкащанами.

– Кожен з нас повинен долучатися до озеленення міста, черкаського краю, своїми діями показувати приклад оточуючим, – наголосив заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Овчаренко. – Екологічний напрямок на сьогодні є одним з пріоритетних для обласної влади – визначено ряд стратегічних питань з приводу екологічної безпеки Черкащини, над якими ми працюємо. Тому я особисто підтримую кожен такий прекрасний захід і дякую всім, хто їх організовує і не залишається осторонь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x