Серійного грабіжника кредитних спілок у Черкасах затримали

Серійного грабіжника кредитних спілок у Черкасах затримали

До серії розбійних нападів причетний 32-річний місцевий житель, який переховувався від правоохоронців в одному із сіл Чернігівської області. Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру. Вирішується питання взяття затриманого під варту. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Як повідомляли раніше, зловмисник, вдаючи клієнта, заходив у приміщення кредитних спілок та ломбардів міста Черкаси, де, погрожуючи пістолетом, забирав кошти та швидко зникав. Правоохоронці володіють інформацією про причетність затриманого до трьох розбійних нападів в місті, загальна сума збитків по яких перевищує 25 тисяч гривень.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника: ним виявився 32-річний житель міста Черкаси, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. За місцем проживання підозрюваного не виявилось. Як з’ясувалося згодом, його бачили в одному із сіл Чернігівської області. Інформація знайшла своє підтвердження. Підозрюваного затримали за місцем проживання його батьків, де він весь цей час переховувався.

Слідчим затриманий пояснив, що таким чином заробляв на прожиття. У нього вилучено пістолет типу Флабер, за даними фактами Черкаським відділом поліції розслідується ряд кримінальних проваджень за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x