3 тисячі літрів спирту незаконно перевозив черкасець

3 тисячі літрів спирту незаконно перевозив черкасець

Близько 3 тисяч літрів спирту без будь-яких дозвільних документів перевозив у кузові власного автомобіля 34-річний житель міста Черкаси. За незаконне транспортування підакцизного товару чоловікові загрожує кримінальна відповідальність. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До співробітників групи безпеки дорожнього руху Уманського районного відділення поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного перевезення підакцизного товару водія машини «Mercedes-Benz». На 552 кілометрі траси Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка даний автомобіль було зупинено для перевірки документів.

Під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили 13 бочок ємністю 220 літрів кожна, заповнених речовиною з різким запахом спирту, загальним об’ємом близько трьох тисяч літрів. Жодних документів на товар 34-річний водій не надав, пояснити походження рідини відмовився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу місцевої поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого статтею 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x