Уманські танцюристи побували в Грузії на фестивалі

Уманські танцюристи побували в Грузії на фестивалі

З 6 по 14 квітня делегація з міста Умані взяла участь у I Міжнародному фестивалі хореографічного мистецтва «Колха-2016» у Грузії. На запрошення заступника Народного центру грузинської хореографії Кахи Читаї Україну на цьому фестивалі представляли 2 уманські хореографічні колективи: «Крок вперед» та «Дружки-подружки» (художній керівник: Вікторія Глобчак). «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

Програма фестивалю передбачала ряд офіційних зустрічей. Зокрема, делегація на чолі з начальником відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталією Вдовиченко зустрілась із міським головою міста ХобіГоча Каджаіа, його заступниками, головою парламенту, начальниками відділів. Зустріч була надзвичайно дружньою та продуктивною з надією на майбутню співпрацю в галузі культури і туризму. У свою чергу, уманчани вручили грузинській стороні вітальну адресу від міського голови Олександра Цебрія, запрошення на святкування 400-річчя з часу першої писемної згадки про місто Умань та подарунки.
Понад 40 представників уманської делегації мали можливість відвідати міста Батумі, Кутаїсі, Урекі та Хобі. Уманчан чекав надзвичайно теплий прийом. Ще в аеропорту міста Кутаїсі наші колективи зустрічали хореографічним дійством, сповненим щирістю, теплотою, гостинністю та грузинським колоритом.

Справжньою прикрасою фестивалю стали виступи наших хореографічних колективів: «Крок вперед» та «Дружки-подружки», їх танцювальні номери зал сприймав щирими оваціями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x