Смілянським волонтерам передали подяку від бійців

Смілянським волонтерам передали подяку від бійців

Уже традиційною стала співпраця студентів і викладачів коледжу з волонтерами. За майже два роки цієї співпраці географія допомоги військовим була різноманітною, наші передачі побували разом зі смілянами в найгарячіших точках бойових дій: Слав’янськ, Дебальцево, Станиця Луганська, Піски. І сьогодні смілянські волонтери доправляють передачі на передові позиції, де бійцям потрібна наша підтримка, і не тільки матеріальна.

Щоразу, повертаючись із зони бойових дій, волонтери передавали слова вдячності від захисників за допомогу, за підтримку. Та й самі бійці теж знаходили можливість подякувати, поспілкуватися. Неодноразово лунали телефонні дзвінки, зав’язувалося спілкування. А сміляни, які добровольцями пішли на захист Батьківщини і з якими волонтери підтримували тісний зв’язок під час їхнього перебування на передовій, були частими гостями в навчальному закладі. «Нова Доба» про це дізналася з видання «Сміла».

Цього разу волонтер Григорій завітав до коледжу не тільки з пропозиціями щодо формування Великоднього кошика для бійців, а й передав Лист-подяку від військовослужбовців 10-ї гаубичної артилерійської батареї. Від імені бійців командир артилерійської батареї дякував за порозуміння, патріотизм, за вагомий внесок у підтримання боєздатності підрозділу, за надання матеріально-технічної підтримки, яка, безумовно, необхідна для успішного виконання завдань щодо захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої Батьківщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x