Мельников: «У нас вистачило голосів і відповідальності, аби проголосувати за бюджет міста»

Мельников: «У нас вистачило голосів і відповідальності, аби проголосувати за бюджет міста»

Полишення сесійної зали Черкаської міської ради на знак протесту депутатами фракції «Батьківщина» і «Вільними демократами» не завадило прийняттю бюджету міста на 2014 рік.

Голова фракції Партії Регіонів у Черкаській міській раді Ігор Мельников прокоментував це так:

– Покинувши залу, депутати фракції «Батьківщина» «Вільні демократи» чітко дали зрозуміти своє ставлення до головного фінансового документа, за яким цілий рік житиме наше місто – бюджету міста на 2014 рік. Наших колег обурили посилені заходи охорони приміщення міської ради. Але, зважаючи на випадки вандалізму, відомі цілому місту, наразі це є вимушеною необхідністю. Адже йдеться про приміщення, що, по суті, є координаційним центром життєзабезпечення діяльності цілого міста. І ці тимчасові заходи абсолютно не заважали депутатам працювати, як вони намагалися це представити.
Коли перед нами постають такі серйозні питання, від яких залежить життя цілого міста, я не розумію такої бравади і шантажу, до яких вдаються наші колеги. Але у нас вистачило голосів та відповідальності, щоб бюджет було прийнято. Саме відповідальність – це головне завдання кожного депутата і депутатського корпусу в цілому, особливо – у нинішній непростій обстановці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x