Смілянські лісівники провели весняне прибирання

Смілянські лісівники провели весняне прибирання

До Дня довкілля та на завершення акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» у Смілянському лісгоспі відбулися ряд заходів з благоустрою, до яких активно долучилися всі структурні підрозділи. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

У рамках акції «За чисте довкілля» силами лісівників було прибрано понад 30 гектарів територій зелених масивів, ліквідовано 12 несанкціонованих сміттєзвалищ, висаджено майже тисячу дерев та кущів поблизу лісництв та на прилеглих територіях, розчищено три лісових джерела. Також лісівники долучилися до впорядкування алей, скверів, обелісків. Біля кількох лісництв з’явилися оновлені газони та квітники.

З року в рік щовесни лісівники прибирають та озеленюють навколишні території, щоб переконати оточуючих, що довкола має бути чисто та зелено. Допомагають їм незмінні помічники – учні Смілянського шкільного лісництва. Своїми діями разом закликають пам’ятати, що кожен наш візит до лісу – не останній, тож варто поводитися так, аби наступне відвідування було приємним та затишним.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x