У Черкасах почав роботу водний патруль

У Черкасах почав роботу водний патруль

Перша в Україні водна патрульна поліція стартувала у Черкасах у вівторок 19 квітня. До своїх обов’язків інспектори приступили з 20 години вечора. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Охоронятимуть прибережну зону Дніпра – від села Свидівок до села Червона Слобода. Командиром водного патруля призначили Олександра Мельника.

– Під час нересту до 31 травня межі патрулювання будуть розширені, вони охоплюватимуть Золотоніський, Чорнобаївський та Черкаський райони. Патруль забезпечений необхідним для старту, але з часом наше технічне оснащення буде поповнюватися. Зокрема, ще 2 катери планує закупити обласна влада. Будемо співпрацювати з рибінспекцією та екологічною службою, залучаючи їхню техніку. Крім водного патрулювання також будуть патрулі на узбережжі. Для цього нам надали 2 позашляховики, – повідомив заступник начальника Управління патрульної поліції у м. Черкаси Олександр Кокоба.

У Черкасах почав роботу водний патруль
Серед обов’язків інспекторів – стеження за безпекою поведінки відпочивальнків на воді, перевірка суден та повний контроль за порядком на Дніпрі та на березі. Головне завдання – це боротьба із браконьєрством.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x