Команда Черкаського району вийшла до фіналу змагань «Олімпійське лелеченя»

Команда Черкаського району вийшла до фіналу змагань «Олімпійське лелеченя»

Обласний спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя» відбувся у спортивному залі Таганчанської загальноосвітньої школи за спільної організаційної підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, сектору у справах молоді та спорту РДА, відділу освіти РДА та районної ДЮСШ «Колос». Про це «Нова Доба» дізналася від сектору у справах молоді та спорту Черкаської райдержадміністрації.

Участь у змаганнях взяли 3 ко¬манди навчальних закладів міста Канева, Канівського та Черкаського районів, а саме: Канівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов, Таганчанська загальноосвітня школа та Руськополянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2.

На відкритті змагань учасників привітали: завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Галушка, директор Таганчанської загальноосвітньої школи Сергій Гарбуз та директор районної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Василь Момро, які побажали всім учасникам гарно провести час за улюбленими спортивними та інтелектуальними змаганнями, а також чесної перемоги найкращим. Надалі головний суддя Василь Момро повідомив учасникам програму заходу, яка складалася з наступних складових: презентація команди, вікторина з історії Олімпійського руху та рухливі естафети. Суддями на етапах виступили Юлія Галушка та Ігор Лисак. Головний секретар змагань – Олена Гайс.

Всі учасники змагань активно працювали як розумово, так і фізично, щоб вибороти пе¬ре-могу.

Отже, за підсумками змагань перше загальнокомандне місце здобула команда Черкаського району, яка братиме участь у фінальних змаганнях у м. Черкаси. На другому місці з відривом у два очки – команда таганчанських спортсменів. 3 місце посіла команда м. Канева.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x