Черкаські оперативники вилучили підакцизних товарів на суму понад 2,2 млн грн

Черкаські оперативники вилучили підакцизних товарів на суму понад 2,2 млн грн

Постійний контроль у сфері виробництва й обігу підакцизних товарів та детінізація ринку такої продукції, – один із пріоритетних напрямів роботи оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах.

«Упродовж січня – березня 2016 року в результаті реалізації оперативних матеріалів у рамках проведення операції «Акциз-2016», з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи, що знаходились у «тіньовому» обігу, на суму понад 2,2 млн грн. З них спирту вилучено на суму 1 млн. 870 тис грн, а лікеро – горілчаних напоїв – на суму майже 245,8 тис грн, тютюнових виробів – на суму 5,7 тис грн», – повідомив перший заступник начальника – начальник оперативного управління ДПІ у м. Черкасах Олександр Кужим.

Протягом І кварталу 2016 року співробітниками оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 2 кримінальних провадження за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст.204 Кримінального кодексу України). Також виявлено 1 підпільний цех з нелегального виробництва алкогольної продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x