З Черкаського району на строкову службу мають відправити 50 юнаків

З Черкаського району на строкову службу мають відправити 50 юнаків

Уже за місяць район має направити на строкову військову службу близько п’ятдесяти юнаків. У перші тижні призову, інформують у військкоматі, завдання виконано на 20 %. Для тих, хто ігнорує повістки, нагадують — «ухилянти» підпадають під кримінальну відповідальність. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Наступного тижня вручати призовникам, а це молоді хлопці від 20 до 27 років, повістки будуть так звані мобільні групи у складі представника військкомату, правоохоронців, місцевих рад та райдержадміністрації.
— Уже другий рік добровольці, що пішли боронити країну, власним прикладом доводять, що часу на роздуми немає, що прийшов момент, коли потрібно ставати чоловіками. На жаль, і досі знаходяться ті, кого доводиться переконувати йти навчитися захищати рідну домівку, дружину, матір, дітей. Значить будемо переконувати спільно, — каже голова адміністрації Костянтин Омаргалієв.

Згідно з розпорядженням уряду, у травні-червні будуть призвані 16 615 осіб. З них у Збройних силах України служитимуть 8015 осіб, Нацгвардії — 4000 чоловік, у Держприкордонслужбі і Держспецслужбі транспорту — 4000 чоловік і 600 осіб відповідно. У Черкаському об’єднаному міському військовому комісаріаті цієї весни планують закликати 116 осіб. Вони будуть проходити службу виключно в пунктах дислокації військових частин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x