В обладміністрації пояснили, скільки грошей потрібно на масовий рекорд

В обладміністрації пояснили, скільки грошей потрібно на масовий рекорд

Робота представників книги реєстру України, сцена, звукова апаратура, індивідуальне екіпірування для учасників, прибирання сміття, біотуалети, – усе це доведеться оплатити, щоб провести масову акцію «Українці – сильна нація». Тому орієнтовна сума, яку доведеться витратити – 150 тисяч гривень державних і спонсорських коштів. Про це «Новій Добі» повідомив Максим Зеленський, начальник управління у справах сім\’ї, молоді та спорту ЧОДА.

Так, 18 травня в Черкасах на Соборній площі відбудеться масова акція «Українці – сильна нація», в рамках якої черкащани робитимуть вправу на прес.

Рекорд має стати унікальним в Україні, подібних в інших областях поки що не встановлювали.

Як повідомив Максим Зеленський, подібно до масового віджимання і присідання захід відбудеться саме на Соборній площі, адже іншого місця для розміщення великої кількості людей у місті немає. Комерційної складової в заході немає. Його мета – популяризація спорту і здорового способу життя.

– Коли проводять концерти у сфері культури, то не виникає ж питань, навіщо сцена? Ви кажете за гроші, то давайте не асфальтувати дороги, бо все рівно асфальт зійде. Давайте не популяризувати спорт? Так виходить? Насправді, усе виключно для популяризації здорового способу життя. Кошти підуть на організацію, обслуговування, підвезення озвучення. Комерційної складової немає, – розповідає Максим Зеленський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x