У Черкасах визначили найвправнішого автомоделіста

У Черкасах визначили найвправнішого автомоделіста

У Черкасах з 15 по 16 квітня відбувся обласний етап відкритих змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (радіокеровані моделі, шосейні класи).

П’ять команд-учасниць змагалися за обласну першість у чотирьох класах радіокерованих моделей. Дводенні змагання проводились на кордодромі комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» та на території Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8. У запеклих перегонах змагалися 16 учасників з міст Черкаси, Христинівка та Умань. «Нова Доба» про це дізналася в управлінні освіти і науки ОДА.

Беззаперечним переможцем у класах моделей РЦБ, РЦЕ-10ст. та РЦЕ-12ст. став вихованець комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості Черкаської обласної ради» Ткаченко Данііл. У класі ДТМ-10ст. першість виборов Стеценко Артур, представник Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8.

Кубок змагань виборола команда комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості Черкаської обласної ради» у складі Куршакова Олексія, Хилика Ярослава, Ткаченка Данііла та Козака Натана, які представлятимуть Черкаську область на Всеукраїнському етапі змагань з автомоделювання.Організатором змагань виступив Комунальний заклад «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x