Тальнівські депутати прийняли зміни до бюджету

Тальнівські депутати прийняли зміни до бюджету

21 квітня 2016 року відбулась позачергова сесія районної ради, яку провела її голова Любомська Валентина Олександрівна. Перед початком сесії депутати та присутні на вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та захисників України, мирних жителів, які загинули в зоні АТО. «Нова Доба» про це дізналася в Тальнівській райрада.
У подальшому депутати привітали колег та сільських голів з днем народження, який вони відзначали в міжсесійний період. Голова районної ради проінформувала про створення в районній раді депутатських фракцій районних організацій: Всеукраїнського об\’єднання «Батьківщина» у кількості 3-х депутатів (голова фракції Слободяник М.А.), Аграрної партії України в кількості 2-х депутатів (голова – Мельниченко С.В.), Всеукраїнського об\’єднання «Свобода» у кількості 2-х осіб (голова – Каплюченко М.А.).

Враховуючи пропозиції, внесені на засіданнях профільних постійних комісій та президії, розглянуто і прийнято рішення по всіх 35-и питаннях порядку денного сесії. Зокрема, внесено зміни в районний бюджет на 2016 рік, затверджено Порядок забезпечення пільгових категорій населення Тальнівського району пільгами на проїзд в межах району, комплексну програму забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016-2020 роки та Програму розвитку інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Тальнівському районі на 2016 рік. Відповідно до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», враховуючи пропозиції трудових колективів редакцій районних газет «Тальнівщина» та «Колос», районною радою прийнято рішення реформувати дані друковані засоби масової інформації, співзасновником яких є рада. Реформування здійснюватиметься шляхом перетворення редакцій у суб’єкти господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованих засобів масової інформації.
Враховуючи внесені райдержадміністрацією пропозиції, районною радою прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 11 онкохворим громадянам району, затверджено 28 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
Також на сесії голова постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та законності Танцюра В.В. проінформував про стан участі депутатів районної ради в засіданнях постійних комісій, президії та сесії районної ради.

Голова районної ради Валентина Любомська ознайомила присутніх про відповіді, які надійшли з Центральної виборчої комісії та Міністерства охорони здоров’я України відповідно надісланих на їхню адресу звернень схвалених на попередніх сесіях районної ради.
Активно на сесії обговорювалась інформація першого заступника голови райдержадміністрації Гречки В.В. про пропозиції робочої групи райдержадміністрації з питань моделювання та розвитку об\’єднання територіальних громад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x