Драбівчанин зарізав односельця косою

Драбівчанин зарізав односельця косою

Під час сварки чоловік лезом коси наніс смертельне поранення односельчанину. Зловмисника затримано, за вчинене йому загрожує до 15 років ув’язнення. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Уночі до Драбівського відділення поліції звернувся фельдшер медустанови одного з районних центрів з повідомленням, що в дворі жителя одного з сіл Драбівського району виявлено труп 30-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого поранення черевної порожнини.

Від місцевих жителів поліцейські дізналися, що до вбивства причетний 45-річний господар домоволодіння. В кабінеті слідчого підозрюваний розповів, що був в стані алкогольного сп’яніння, між ним та співмешканкою виник конфлікт, за жінку вступився односелець, до якого жінка звернулася з допомогою. Чоловік приревнував її, схопив косу і наніс йому поранення несумісні із життям.

Як повідомив начальник Драбівського відділення поліції Володимир Рець з місця події вилучено знаряддя вбивства та сліди крові. На даний час підозрюваному оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає від семи до п\’ятнадцяти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x