Чигиринський терцентр отримає понад 250 тис грн на облаштування

Чигиринський терцентр отримає понад 250 тис грн на облаштування

Територіальний центр соціального обслуговування Чигиринського району отримає грант від Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні на реалізацію проекту «Покращення умов перебування соціально незахищених верств населення в територіальному центрі соціального обслуговування Чигиринського району шляхом ремонту та закупівлі обладнання в пральну кімнату стаціонарного відділення центру». Його загальна вартість 252 тис грн. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті регіонального розвитку облдержадміністрації.

Проект реалізується з метою покращення ефективності послуг, поліпшення умов проживання підопічних в відділенні стаціонарного догляду та зростання ефективності роботи працівників відділення. В рамках проекту заплановано проведення косметичного ремонту приміщення пральні (облицювання стін, заміна сантехніки) та заміні застарілого обладнання, зокрема пральних машин 1976 та 2005 року випуску.

У рамках проекту планується придбати пральну машину з промисловим від жимом, центрифугу, дезінфікуючу камеру об’ємом 0,5 куб. м, стелажі для чистої білизни, контейнери для брудної білизни, резервуар для води, водонагрівач, провести поточний ремонт приміщення.
Нагадаємо, Німеччина також надасть близько 153 тис грн на реалізацію проекту «Покращення умов перебування підопічних в Мокрокалигірському психоневрологічному інтернаті шляхом закупівлі обладнання в харчоблок інтернату», що на Катеринопільщині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x