Канівським школярам розповідали про навчання в Оксфорді

Канівським школярам розповідали про навчання в Оксфорді

На вихідних у Каневі відбулася лекція-презентація «Від Канева до Оксфорду один крок». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Kanos».

Кнівським школярам розповіли, що необхідно для того, аби вступити в Оксфорд або ж будь-який інший вуз світового рівня.

Зокрема, секретар спілки випускників Оксфорда Сергій Нараєвський за допомогою презентації наочно показав аудиторії, що цікавого чекає студентів в Оксфорді, та розповів, які ж кроки потрібно здійснити, щоб вступити у визаний світом навчальний заклад.

Свою розповідь він ілюстрував історіями із власного студентського життя та прикладом того, як йому, без української вищої освіти, вдалося вступити у навчальний заклад світового рівня.

Відзначимо також, що у презентації пан Нараєвський звернув увагу на те, які гранти та стипендії можуть отримати українські студенти, щоб навчатися безкоштовно, адже за його словами, навчання в Оксфорді на рік обійдеться близько 50 тис.дол.

Крім того, до лекції долучилася іще одна колишня випускниця вишів світового рівня, яка розповіла учням про відбір студентів до вступу та поділилася власним досвідом навчання за кордоном.

У підсумку, організатори порадили школярам нічого не боятися і спробувати власні сили та нагадали, що 90 % навчання – це саморозвиток і самореалізація.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x