У Христинівці чоловік убив ножем свого сина

У Христинівці чоловік убив ножем свого сина

Подія сталася у родинному будинку. Сп’янілий батько, в результаті раптово виниклого конфлікту завдав смертельне ножове поранення своєму сину. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що за місцем проживання знайшли молодого чоловіка без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення.
У Христинівці чоловік убив ножем свого сина

Як з’ясували правоохоронці, смерть наступила внаслідок ножового поранення в область серця, яке завдав потерпілому рідний батько. Його було затримано на місці події.
У Христинівці чоловік убив ножем свого сина

Своєї вини підозрюваний не заперечує. Розповів, що у день вбивства був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Коли оковита скінчилася, 21-річний син зробив батькові зауваження, що сильно обурило останнього. У результаті чоловік схопив ножа, який знаходився на столі і спричинив ним ушкодження синові. Рана виявилася смертельною.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x