Тіна Кароль

Тіна Кароль

Єдина серед українських поп- виконавців двох володарка \”платинових\” дисків за альбоми \”Полюс тяжіння\” і \”9 життів\” – Тіна Кароль їде по Україні з новим туром \”Сила любові і голоси\” в якому представить свої найкращі і улюблені пісні, а також нові сингли!

Її концерти – це завжди сплав таланту , \”живого звуку\” , неймовірною енергетики і харизми! Співачка заспіває всі свої хіти- від \” Вище хмар\” до \”Навіщо я знаю\”, як завжди, експериментуючи і дивуючи своїх шанувальників абсолютно різними стилями під час концерту. Критики називають її сольники \”справжнім музичним спектаклем, в якому головну роль грає Голос\” .

Нова програма співачки – це одкровення, музична сповідь про силу її Любові і Голоси. Концерт Тіни Кароль переповнений усією палітрою почуттів: від смутку до радості, від лірики до драйву, від відомих і улюблених пісень до прем\’єр з нового альбому. Співачка, яка стала для всієї країни прикладом життєлюбства, віри і духовної краси розповість свою історію прямо на сцені.

Програма \”Сила любові і голоси\” – особлива, тільки один раз шанувальники співачки зможуть побачити її такою – ранимою і сильною одночасно. Це не просто концерт, це особлива розмова, завдяки якому музика знаходить людський голос .

Співачка вийде на сцену в супроводі струнного квартету та балету Freedom.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x