У Холодному Яру відбулися Всеукраїнські змагання «Весняний рейд»

У Холодному Яру відбулися Всеукраїнські змагання «Весняний рейд»

Перші Всеукраїнські змагання «Весняний рейд» відбулися 22 – 24 квітня в урочищі Холодний Яр на Черкащині. Організатори: Міністерство молоді та спорту спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації, молодіжною організацією «Пласт – Національна Скаутська Організація України». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Міністерства молоді та спорту.

У змаганнях взяли участь близько 80 учасників із різних регіонів України, які були розподілені на 11 команд. Із відкриттям заходу від імені Мінмолодьспорту привітав головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання Сергій Погуляй, який зазначив про важливу роль формування у молодого покоління українських громадян національно-патріотичної свідомості, національної гідності та спільної історичної пам’яті.

За час змагань учасники пройшли найцікавішими куточками легендарних земель Холодного Яру, зокрема Мотронинський монастир, Дуб Залізняка, джерела Дзюркало, Живун, Іллінська Церква Богдана Хмельницького та багато інших.

На проміжному фініші відбувся перегляд фільму про спецназівця, одного з перших «Кіборгів» Донецького аеропорту, пластуна Євгена Подолянчука, що героїчно загинув у вересні 2014 року, захищаючи Україну від агресора. Учасники мали нагоду поспілкуватися з дружиною та близькими друзями Героя.

Переможці змагань згідно з категоріями:

дівчата 11 – 14 років: команда «Сто зі Ста» (Львів, 2-й курінь ім. Олени Степанів);
хлопці 14 – 17 років: команда «Хмародери» (Київ, 75-й курінь ім. Героїв бою під Крутами);
дорослі 18+: команда «Медики-ведмедики» (Вінниця, курені УСП «Орден Залізної Остроги» та «Ластівки»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x