На Золотоніщині юнак обікрав школу, в якій навчається

На Золотоніщині юнак обікрав школу, в якій навчається

З приміщення сільської школи 17-річний хлопець викрав два ноутбуки, DVD-програвач, фотоапарат, системний блок та монітор, які планував продати. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції зателефонувала дирекція однієї із шкіл району та повідомили про крадіжку.

На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що зловмисник викрав два ноутбуки, DVD-програвач, фотоапарат, системний блок та монітор. Працівники поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 17-річний хлопець – учень цієї ж школи. У відділенні поліції молодик пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи. Він навчається у вказаній школі і знає, що де знаходиться. Вночі проник на територію, розбив скло та з середини викрав цінні речі, які планував продати.

Слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x