На Чигиринщині у чоловіка вилучили зброю

На Чигиринщині у чоловіка вилучили зброю

Виявлені речові докази вилучили та направили на експертне дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статті 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У ході проведення відпрацювання території Чигиринського району на території одного із сіл працівники поліції побачили водія, який на дорозі ремонтував свій автомобіль. Підійшовши до чоловіка запитати, чи не потрібна йому допомога, поліцейські побачили в салоні авто предмет, схожий на зброю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили також набої до вищевказаної зброї в кількості 31 штука. 54-річний житель Кривого Рогу пояснив, що зброю знайшов. Чоловіка було доставлено до відділення поліції для з’ясування всіх обставин.

Речові докази вилучені та направлені на відповідне експертне дослідження. Слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x