Черкаські рятувальники провели навчання для освітян

Черкаські рятувальники провели навчання для освітян

Навчання для керівників закладів культури та їхніх заступників, які відповідають за охорону праці, 28 квітня на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти в місті Черкаси провели співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час заняття на тему «Пожежна безпека» співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій ознайомили присутніх зі статистикою надзвичайних подій, які трапилися в місті з початку року.

Під час лекції фахівці ДСНС звернули увагу представників освіти на дотримання правил пожежної безпеки в навчальних закладах та навчили користуватися первинними засобами пожежогасіння – вогнегасником. Також рятувальники розповіли освітянам про небезпеку вибухонебезпечних предметів та показали повчальний відеоролик «Небезпечні знахідки»

– Напередодні Великодніх та Травневих свят хотілося б вкотре наголосити на необхідності дотримання правил безпеки як вдома, так і під час відпочинку. Якщо відпочиваєте на природі, покидаючи місце відпочинку, обов’язково гасіть багаття, – звернулася до присутніх провідний фахівець ЧМРВ Управління ДСНС у Черкаській області Марина Мозгова.
Наприкінці зустрічі рятувальники роздали освітянам листівки попереджувального характеру та звернулися з проханням довести інформацію до дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x