На сесію Корсунської райради завітала делегація з Польщі

На сесію Корсунської райради завітала делегація з Польщі

25 квітня 2016 року проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Валерій Заболотній. У роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Володимир Зуєнко, Віталій Веретільнік, голова райдержадміністрації Василь Клименко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, міський, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації та офіційна делегація міста Хойніце Поморського воєводства Республіки Польща. Про це \”Нова Доба\” дізналася в обласній раді.

На розгляд сесії було внесено 6 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

В ході роботи депутати внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік та до загально-районних освітньо-культурних заходів на І півріччя на 2016 рік, надали погодження на оренду комунального майна, повторно розглянули проект рішення про реформування друкованого засобу масової інформації Корсунь-Шевченківської районної газети «Надросся» та редакції Корсунь-Шевченківської районної газети «Надросся», співзасновником яких є Корсунь-Шевченківська районна рада.

На колективне звернення жителів с. Сидорівка щодо реорганізації Сидорівського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів у Сидорівський навчально-виховний комплекс І-ІІ ступенів депутати розглянули проект рішення про внесення змін до рішення районної ради від 30.03.2016 № 5-12/VII та залишили Сидорівський навчально-виховний заклад І-ІІІ ступенів.

Дискусію викликало звернення депутата районної ради сьомого скликання Володимира Левандовського щодо створення однієї об’єднаної територіальної громади Корсунщини.

Також депутати прийняли рішення з ряду інших питань.

В ході пленарного засідання депутати і присутні поспілкувалися з делегацією міста Хойніце та підписали Угоду між Корсунь-Шевченківським районом Черкаської області і Хойніцьким районом Поморського воєводства республіки Польща з метою встановлення партнерських стосунків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x