У Черкасах затримали озброєного наркоторговця

У Черкасах затримали озброєного наркоторговця

Під час санкціонованого обшуку його помешкання було виявлено та вилучено 3 шприци з вмістом ацетильованого опію, пакет з вмістом метадолу та пістолет з елементами переробки на бойовий. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

Працівники Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності затримали 29-річного жителя Черкас, який причетний до зберігання та збуту наркотичних засобів. Під час обшуку в його помешканні правоохоронці виявили та вилучили три шприци з рідиною коричневого кольору, поліетиленовий пакет з умістом порошкоподібної речовини білого кольору, електронні ваги та предмет, схожий на вогнепальну зброю. Все вилучене направлене на проведення відповідних експертиз.

Як повідомив начальник Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за даним фактом слідчим відділом Головного Управління Національної поліції в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x