Уманські боксери привезли низку нагород з чемпіонату України

Уманські боксери привезли низку нагород з чемпіонату України

Нещодавно в м. Ужгород пройшов чемпіонат України з боксу серед юнаків 2002-2003 р.н. У головних змаганнях року взяли участь 287 боксерів із усіх областей нашої держави, виборюючи призові місця у 20-ти вагових категоріях. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Черкащину представляли 14 боксерів з Черкас, Монастирища, Жашкова та Умані. Найчисленнішою в складі збірної Черкаської області була уманська команда, яка налічувала 8 боксерів, а саме: Возний Олексій – 40кг, Іванчук Роман – 41.5кг, Шиманський Ростислав – 43кг, Івасюк Валентин – 44.5кг, Дзюбейло Максим – 52кг, Євсеєв Євгеній – 59кг, Маргарян Артур – 62кг та Башинський Олексій – 65кг.

За підсумками семиденних змагань Черкаська область посіла почесне 5 місце серед 24-х. В особистому заліку переможцем змагань прогнозовано став Дзюбейло Максим, почергово вигравши в прекрасному стилі 4 бої у боксерів з Донеччини, Хмельниччини, Черкас та Харкова. Друге місце посів Івасюк Валентин, який також провів 4 бої та, на жаль, у фінальному бою розділенним рішнням суддів програв боксеру з Києва, перед цим почергово вигравши у боксерів з Полтави, Миколаївщини та Херсону. Треті місця у Шиманського Ростислава, який виграв два бої у Чернівецького та Житомирського боксерів відповідно та у півфіналі поступився в рівному бою майбутньому переможцю цих змагань з Одеси. Також третє місце у Маргаряна Артура. Він два своїх бої виграв у місцевого боксера та боксера з Хмельницького. Програв розділеним рішенням суддів бійцю з Чернігова. Також третє місце у Возного Олесія. Башинський Олексій та Євсеєв Євген посіли 5-ті місця.

Дзюбейло Максим та Івасюк Валентин після цих змагань мають реальні шанси виступити в липні цього року в Хорватії на чемпіонаті Європи. Якщо з Максимом все, по-суті, зрозуміло – він переможець, то Валентина чекає ще відбірковий турнір в Умані, на якому він повинен довести, що саме він повинен їхати на чемпіонат Європи. Отож, з нетерпінням чекаємо Міжнародний турнір в Умані, адже лише після нього тренер збірної України цієї вікової групи Кудінов О.Б. назве остаточний склад для участі в чемпіонаті Європи. Готували команду до участі в цих змаганнях тренери Петриченко В.Б. та Кабанов В.М. Окрім уманських боксерів призерами змагань стали Кофан Максим (Черкаси) І – місце 62 кг. та Лисенко Артем ІІІ – місце 52кг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x