Жителька Чорнобаївщини відзначила 100-річчя

Жителька Чорнобаївщини відзначила 100-річчя

29 квітня своє 100-річчя відзначила жителька села Хрестителеве Марія Євтухівна Вікарчук. Крім численних родичів зі щирими вітаннями приїхала привітати ювілярку заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, яка побажала здоров’я, родинного затишку, душевного тепла та вручила квіти, подарунки й матеріальну допомогу до Великодня. «Нова Доба» про це дізналася в Чорнобаївській РДА.
Також до вітань долучилися голова сільської ради Інна Бурган, директор СТОВ «Світанок» Іван Тітаренко та голова ради ветеранів с.Хрестителеве Надія Чорногор, які теж вручили подарунки ювілярці.

Сльози радості та гордості викликала пісня «Пісня про рушник (рідна мати моя)», яку виконала онука Марії Євтухівни – Аліна Вікарчук, учасниця вокального тріо «Вербена».

Жителька Чорнобаївщини відзначила 100-річчя

Чимало подій довелось пережити на своєму життєвому шляху цій жінці. На її долю випали роки Другої світової війни, післявоєнного лихоліття і тяжкої праці на колгоспних полях. Вона разом з чоловіком Олександром Артемовичем гідно виховали своїх синів та дочок. За довгий вік родина Марії Євтухівни поповнилася 12 внуками, 18 правнуками, 5 праправ¬нуками, які не дають сумувати старенькій.
Ювілярка немало вдячних слів почула на свою адресу за гідно прожите життя, щиро дякувала гостям за теплі слова й подарунки та зичила дожити до її років!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x