Дипломи отримали черкаські випускники академії внутрішніх справ

Дипломи отримали черкаські випускники академії внутрішніх справ

Урочистості з нагоди вручення дипломів 45 випускникам-правознавцям Черкаського відділення навчально-наукового інституту № 4 Національної академії внутрішніх справ відбулися 5 травня в актовому залі Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Цю подію слухачі та студенти 14-го випуску Черкаського відділення навчально-наукового інституту № 4 Національної академії внутрішніх справ чекали п’ять років. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службового обов’язку.

Вітали випускників заступник начальника ГУНП Віталій Святченко, начальник управлення кадрового забезпечення ГУНП Олексій Гайдаш та завідувач Черкаського відділення НАВС Юрій Шурубура.

Вітаючи випускників із отриманням дипломів, Віталій Миколайович висловив упевненість, що отримані знання вони будуть застосовувати на практиці і цим самим приносити користь, як кожному окремому громадянину, так і державі в цілому.

Юрій Володимирович зачитав присутнім вітального листа від ректора академії Володимира Чернєя, після чого в урочистій обстановці випускники отримали дипломи ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю «Правознавство», 5 з яких із відзнакою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x