Житель Жашківщини обікрав місцеве підприємство

Житель Жашківщини обікрав місцеве підприємство

З території товариства чоловік викрав 6 металевих труб, які планував залишити для власного користування. За вчинення крадіжки зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Жашківського відділення поліції зателефонував 42-річний чоловік. Він розповів, що з території товариства, де він працює охоронцем, невідома особа вчинила крадіжку 6 металевих труб.

Проводячи подворовий обхід, правоохоронці поспілкувались із місцевими жителями та дізнались, що люди бачили чоловіка, який недалеко від товариства у кущах ховав вищевказані викрадені речі. Працівники поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 51-річний жашківчанин. Чоловік розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Жашківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x