Черкащанку, яка втекла з дому, знайшли у Мукачевому

Черкащанку, яка втекла з дому, знайшли у Мукачевому

Учора близько 13:00 до мукачівських патрульних підійшов чоловік і розповів, що по вул. Сороча ходить дівчина без взуття. Полісмени об’їхали вулицю, але дівчину, яку описав чоловік не знайшли. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Цього ж дня близько 21:00 патрульні здійснювали обхід залізничного вокзалу. До них звернувся черговий і повідомив, що на території вокзалу ходить невідома дівчина, яка намагається сісти у будь-який потяг. До того ж, як зауважив черговий, дівчина була без взуття.

Патрульні взялися за пошуки дівчини і, опитавши пасажирів на пероні, з’ясували, що вона сіла в електричку, яка прямує до Ужгорода.

Черкащанку, яка втекла з дому, знайшли у Мукачевому
Перевіривши вагони, полісмени відшукали дівчину. Невідому зняли з потягу і доставили до Мукачівської ЦРЛ. Згодом патрульні знайшли номер телефону матері, яка повідомила, що її донька є мешканкою Черкас. Також жянка розповіла, що 2 роки назад її донька лікувалась у психіатричному закладі, а 2 місяці тому втекла з дому, і до цього часу рідні не знали про місце її знаходження.

Патрульні поліцейські домовились, що до того часу, коли мати приїде за дівчиною, вона перебуватиме під наглядом у психіатричному закладі, куди її і доставили полісмени.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x