Вітання з Днем Перемоги від Геннадія Бобова

Вітання з Днем Перемоги від Геннадія Бобова
Шановні земляки!
Щиро вітаю вас із Днем Перемоги!

Український народ на своїх плечах виніс усі тягарі тієї великої війни. Скільки людей убито, закатовано, скільки пропало безвісти, скільки доль понівечено, скільки сіл і міст зруйновано. Нашою Батьківщиною прокотилася чорна хвиля, якої світ до того не знав.
Ми маємо пам’ятати це завжди. Немає такої родини в Україні, яку б не зачепила війна. Кажуть: народ без пам’яті – як дерево без коріння. Історія не буває хорошою чи поганою. Вона може бути тільки правдивою.

Кожен із нас, нащадків покоління переможців, має завжди носити у своєму серці цю історичну пам’ять. Бо саме з пам’яті мільйонів родин і родів, із історій, які передаються від діда до онуків, і складається історія України. Справжня історія, яку не можна ні переписати, ні спотворити.
Переконаний: потрібно бути чесним перед собою і своєю Батьківщиною. На чорне потрібно говорити чорне, а на біле – біле, що б там не сталося. Тільки так можна не втратити честь, гідність, пам’ять, і, як наслідок, – майбутнє.
Тому я схиляюся перед бойовим і трудовим подвигом покоління переможців!

Ваш подвиг у Великій Вітчизняній війні дав нам змогу сьогодні вільно жити на своїй землі. Ваше покоління зробило те, що здавалося неможливим, – змінило хід історії, перемігши загарбників, і відбудувaало знищену війною Батьківщину! Ви надлюдськими зусиллями зробили можливим сьогодення.
Низький уклін вам, ветерани! Низький уклін усім, хто відбудовував нашу Батьківщину після війни у страшних умовах, але з гарячим серцем і непохитною вірою в майбутнє!

Нам усім сьогодні вкрай необхідно бути гідними вашого подвигу і примножити вашу славу!
Низько вклоняюся перед Вами! Нехай доля відміряє Вам іще багато-багато літ, а здоров’я не полишає Вас! Нехай Ваші близькі живуть щасливо! Благополуччя, злагоди і мирного неба над головою!
У нашій пам’яті назавжди залишиться Ваш урок героїзму, самопожертви, патріотизму й честі! Ми всі у вічному боргу перед Вами!
Пробачте за те, що держава сьогодні не може забезпечити Вам гідну старість. Цьому немає виправдання. Але я знаю: ми зробимо все для того, щоб Ваш подвиг пам’ятали всі українці, а наступні покоління, Ваші нащадки, щасливо й мирно жили на своїй землі в добробуті та злагоді!
Дякую Вам!

Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x