Колектив ДПІ у м. Черкасах допоміг геріатричному пансіонату

Колектив ДПІ у м. Черкасах допоміг геріатричному пансіонату

День Перемоги – свято, яке завжди нагадує кожному з нас про події жахливої Другої світової війни та людей, які ціною власного життя та здоров’я завоювали Велику Перемогу. Сьогодні – це люди доволі поважного віку, які потребують сторонньої допомоги, але більшість взагалі не може обходитись без такої допомоги. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДПІ у м. Черкасах.

Саме для таких одиноких ветеранів та інвалідів, учасників бойових дій, вдов загиблих у Другій світовій війні і створений КЗ “Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради”. Наразі у ньому на повному державному утриманні перебувають понад 130 черкащан, середній вік яких складає 82 роки. Третій рік поспіль ними “опікується” Державна податкова інспекція у м. Черкасах.

Цьогоріч, від імені колективу ДПІ у м. Черкасах, ветеранів привітав начальник інспекції Антон Царюк. “Ми завжди будемо перед кожним з Вас у вічному боргу за ту самопожертву, яку Ви виявили в боях за рідну землю і за ті випробування, що випали на Вашу долю у післявоєнні роки. Сьогодні ми живемо завдяки Вам. Низький Вам уклін за те, що ціною власного здоров’я Ви змогли вистояти у тій страшній війні!”, – наголосив посадовець.
Окрім теплих слів подяки, від колективу ДПІ у м. Черкасах ветерани отримали продукти для святкового столу та засоби особистої гігієни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x