Юна черкащанка потребує допомоги: у дівчинки рідкісна хвороба

Юна черкащанка потребує допомоги: у дівчинки рідкісна хвороба

Вікторія Півториста страждає від рідкісного захворювання – імунної тромбоцитопенічної пурпури. На діагностику та лікування в ізраїльській клініці потрібні 10 тисяч доларів. Про це «Нова Доба» дізналася від Вікторії Дорошенко на «Фейсбук».

«У моєї подруги-колеги-мами Люди Ярмолатій сталася біда. У її 11-річної доньки Півтористої Вікторії виявили рідкісне захворювання крові – імунна тромбоцитопенічна пурпура. Півроку підтримуючої гормональної терапії у нашому відділенні онкогематології результатів не дало. І щоб призначити лікування, яке б дало результати, потрібно провести діагностику. Дуже шкода, але у нас в Україні таку діагностику не проводять. У нашій державі немає таких лікарів, які спеціалізуються на лікуванні подібних захворювань. Тому для повної діагностики організму дівчинки потрібно їхати в Ізраїльську клініку онкогематології» – зазначила Вікторія Дорошенко.

На лікування потрібно 10 тисяч доларів. Мама дівчинки Люда Ярмолатій відома у дитячому відділенні онкогематології Черкаського онкодиспансеру як Рефалялька. Ось уже три роки вона розважає дітей у ролі лікарняного клоуна.

Номер картки приватбанку мами Люди Ярмолатій 4149437815148117.
Номер тел.+380633179300

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x