Мандрівка (дороги)

Якщо ви кажете, що в Черкасах немає доріг, тоді на Миколаївщині є тільки напрямки…
Загальна відстань мандрівки становила 700 км. Витратив 50 л бензину, ремонт ходової та одного розбитого колеса.
На представленій карті наша швидкість була на зеленій ділянці – 80…100 км/год, жовтій ділянці – 40…70 км/год, червоній ділянці – 10…30 км/год.

Ну поїхали!
Виїхавши з Черкас на Кіровоград, проїжджаючи Смілянський район, я плювався сильно, але все було попереду… Далі взяли напрямок на Первомайськ – Южноукраїнськ – Вознесенськ, хоча був вибір напрямку на Миколаїв, до с. Возсіятське – Вознесенськ. Наближаючись до Миколаївської області, я і не думав, що нас чекає справжня «несподіванка».

Де дорога???
Як видно на карті (жовта ділянка) почалася бетонна дорога, на якій буз закатаний тоненький шар асфальту, що вже давно зруйнувався. Але це ще нічого. Під’їжджаючи до кордону з Миколаївською областю (червона ділянка) почалося просто небезпечне бездоріжжя. Чому? Тому що плити, які були на дорозі просто провалилися і перепад між ними складав 15-20 см. Місцями плити були просто розколоті. І все це «щастя» ми проїжджали на першій, другій передачі, аж до розв`язки на с. Благодатне. Після розв`язки почалася гарна дорога, але все ж одне колесо було розбите. На щастя, на нашому шляху зустрівся шиномантаж TIR, де за допомогою молотка диск було врятовано й колесо підкачано.
Після Вознесенська їхали по звичайній сільській бруківці (жовта ділянка) аж до с. Покровки.

Додому.
Додому вирішив їхати іншим шляхом в надії, що дорога буде краще, але ні. Від с. Вознесенське – с. Возсіятське асфальтована дорога просто відсутня. Нас врятувала суха погода. Зустрічали не одного водія, що на обочині міняв запаску на своєму авто. У с. Возсіятському (Миколаївської обл.) дорога просто відсутня. Проїхавши село дорогу, як «підмінили», але ж чому дивуватися нарешті закінчилася (!) Миколаївська область.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x