Чоловіка, який «замінував» черкаський вокзал, затримали

Чоловіка, який «замінував» черкаський вокзал, затримали

Позавчора черкаська патрульна поліція отримала повідомлення про замінування залізничного вокзалу. Пошуки вибухівки тривали до 22 години вечора, проте пристроїв так і не виявили. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні, які перші прибули на виклик, швидко організували евакуацію людей. На місці події також працювали вибухотехніки, рятувальники, кінологи, СБУ та правоохоронці Нацполіції. Коли виявилося, що повідомлення виявилося неправдивим, розпочалися пошуки особи, яка дала сигнал.

На ранок 11 травня черговий екіпаж інспекторів поліції у районі залізничного вокзалу помітив чоловіка, зовнішність якого повністю відповідала орієнтуванню. Його затримали та доставили до відділку поліції.

Зараз за даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x