«Черкаський Дніпро» поступився «Десні»

«Черкаський Дніпро» поступився «Десні»

«Черкаський Дніпро» не скористався шансом (усі конкуренти – «Зірка», «Гірник», «Оболонь-Бровар» та «Геліос» – дружно зіграли внічию) покращити свої турнірні показники. Не щастить черкащанам на гостинах у Чернігові – ось уже 19 матчів поспіль гості з берегів Дніпра не можуть здобути виїзну перемогу на стадіоні ім.Гагаріна. Востаннє це трапилося в далекому 1979 році. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

«Десна» (Чернігів) – «Черкаський Дніпро» 3:1 (1:1)

Дата матчу – 11.05.2016 р.

26 тур. м.Чернігів. Стадіон ім.Ю.Гагаріна. 1650 глядачів. +17. Поле – 3. Початок о 18 год.
Арбітри: О.Омельченко (Слов\’янськ), В.Журибіда (м.Луцьк), І.Дебенко (м.Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу: Г. Бич (м.Київ).

«Десна»: Б.Когут, О.Чорноморець, Д.Задерецький (М.Банасевич, 82), М.Максименко, В.Мельник, Д.Фаворов, М.Лещенко, Є.Чепурненко, Є.Картушов, М.Вовченко (П.Щедраков, 46), О.Луценко (В.Бовтрук, 57). Запасні: О.Шевченко, А.Грищенко, Р.Сухомлинов, В.Малюк. Тренер: О.Рябоконь.

«Черкаський Дніпро»: М.Кучинський, В.Шопін, Р.Гончаренко, О.Тарасенко, О.Синьогуб, О.Кошка, М.Лісовий (І.Мединськиий, 71), Ю.Бушман, І.Семенина, Я.Ямполь (В.Гонщик, 76), Р.Качур (О.Батальський, 78). Запасні: О.Будюк, О.Сафонов, Д.Балан, А.Бурлін. Тренер: І.Столовицький.

Голи: Д.Фаворов (13, 63 пен.), Є.Картушов (76) – Р.Качур (23).
Попередження: М.Лещенко (15), Д.Фаворов (80), Б.Когут (87) – Ю.Бушман (42), О.Тарасенко (63).
Вилучення: Ю.Бушман (68, повторне попередження).

Рахунок у звітному матчі відкрили господарі поля на 13-ій хвилині поєдинку: під час розіграшу кутового Денис Фаворов головою забив м’яч у ворота своїх колишніх одноклубників. Пропущений гол додав агресивності діям приїжджої команди: підопічні Ігоря Столовицького створили кілька гольових моментів біля воріт «Десни». Два небезпечних удари з дальньої відстані завдавав Максим Лісовий (у першому випадку голкіпер Богдан Когут витягнув м’яча з «дев’ятки»). На 23-ій хвилині затяжна атака черкащан завершилася взяттям воріт чернігівців. Юрій Бушман, протягнувши шкіряну кулю від центру поля, віддав пас Руслану Качуру на лінію карного майданчика – і нападник із розвороту точно пробив у ближню праву «шістку».

Після перерви двічі на вістрі атаки перебував Ярослав Ямполь. Спочатку на постріл із «дуги» півзахисника дніпрян зреагував голкіпер, а потім Ярослав скинув шкіряну кулю на Ігоря Семенину, удар якого в падінні заблокував захисник. Натомість на протилежній половині поля після удару Дмитра Задерецького головою з п’яти метрів за черкащан зіграла поперечка. Гості відповіли не менш небезпечно: Максим Лісовий навісив із лівого флангу на лінію воротарської, де Ярослав Ямполь головою пробив над хрестовиною воріт «Десни». Згодом на удар Руслана Качура зреагував голкіпер, а Ігор Семенина на добиванні влучив у захисника.

У середині другого тайму Лісовий лише з допомогою фолу зупинив у власному майданчику капітана господарів Вадима Мельника. Денис Фаворов, реалізувавши 11-метровий удар, удруге вивів господарів поля вперед у рахунку. Не пройшло й п’яти хвилин, як «Черкаський Дніпро» залишився в меншості: за повторне попередження з поля було вилучено Юрія Бушмана.

Пішовши ва-банк, черкащани пропустили контрвипад господарів поля: Єгор Картушов уміло реалізував вихід один в один. На останніх хвилинах поєдинку арбітр залишив без уваги фол на Олександрові Батальському в карному майданчику господарів.

Уже 15 травня відбудеться черговий 27 тур чемпіонату України серед команд Першої ліги. Черкащани в рідних стінах прийматимуть МФК «Миколаїв». Початок гри о 17 годині.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x