Уманські лісівники привітали фронтовика Другої світової

Уманські лісівники привітали фронтовика Другої світової

Непідкупна радість від того, що вдячні нащадки не забувають, цінують славетні та невмирущі подвиги, світилася в очах ветерана Вихватнюка Григорія Трохимовича, у минулому – головного механіка Уманського лісгоспу. Під час війни Григорій Трохимович служив у полковій розвідці, був двічі тяжко поранений. За військові досягнення отримав чотири бойові ордени та повернувся додому у званні молодшого лейтенанта. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Привітали фронтовика з Днем Перемоги над нацизмом директор Уманського лісгоспу Іван Назаревич та головний лісничий підприємства Анатолій Гусак.

Уманські лісівники привітали фронтовика Другої світової Ветеран, почесний пенсіонер лісгоспу, як завжди, цікавився діяльністю підприємства, пригадував нелегкі воєнні часи та післявоєнні будні, ділився досягненнями й успіхами своїх дітей, внуків, правнуків.

Як зауважив директор Уманського лісгоспу Іван Назаревич, адресна допомога та сприяння у вирішенні соціально-побутових проблем здійснюються уманськими лісівниками протягом всього року, щоб життя захисників рідної землі було відповідне їхнім бойовим і трудовим подвигам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x