На Чигиринщині молодик пограбував дідуся

На Чигиринщині молодик пограбував дідуся

На Чигиринщині 30-річний молодик, погрожуючи фізичною розправою, пограбував одинокого пенсіонера. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого 74-річного пенсіонера про грабіж. Пенсіонер розповів, що ввечері до нього постукав у двері знайомий 13-річний хлопець, який часто допомагав йому по господарству. Дідусь відкрив двері, проте вслід за неповнолітнім зайшов зловмисник. Він штовхнув потерпілого, погрожував йому фізичною розправою та вимагав гроші. Не зумівши заволодіти коштами пенсіонера, зловмисник викрав телевізор та електроінструменти, після чого зник.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили місцеперебування грабіжника. Ним виявився раніше судимий 30-річний житель одного із сіл району. Як з’ясувалося, зловмисник дізнався про дідуся від хлопця, з яким нещодавно потоваришував. Знаючи, що в одинокого пенсіонера повинні бути кошти, вирішив піти на справу. Частину награбованого продав знайомим, а частину залишив собі.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x