100 учасників АТО з Черкаського району отримали грошову допомогу

100 учасників АТО з Черкаського району отримали грошову допомогу

Протягом чотирьох місяців поточного року 100 учасників АТО-жителів району отримали одноразову грошову допомогу, визначену програмою «Турбота», у розмірі 1 тис грн. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

— Наразі обліковуємо в районі півтисячі учасників антитерористичної операції, — каже заступник начальника управління праці та соціального захисту населення РДА Людмила Лядецька. — 334 з них мають статус учасників бойових дій та користуються відповідними пільгами.

Також Людмила Іванівна зазначає, що для них Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції продовжила строк дії договорів, укладених у 2015 році з 10-ма санаторно-курортними закладами та реабілітаційними установами на закупівлю послуг санаторно-курортного лікування та здійснення заходів з психологічної реабілітації до 31.05.2016. Чотири з яких разом з послугами санаторно-курортного лікування надають послуги з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, а саме: ТОВ «Санаторій «Феофанія», ДП «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт», Менський санаторій «Остреч», ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x