Черкаси відвідала Юлія Тимошенко

Черкаси відвідала Юлія Тимошенко

Лідер партії ВО \”Батьківщина\” Юлія Тимошенко відвідала Черкащину. За словами політика, основна мета її візиту – створення в регіоні міцної і ефективної місцевої влади і налагодження тісного зв‛язку між лідерами місцевого самоврядування і центральною владою. З цією метою на базі місцевого відділу ВО \”Батьківщина\” було створено Клуб і Школу мерів. Про це \”Нову Добу\” інформує власний кореспондент.

– Мета приїзду нашої команди до Черкас у тому, щоб на базі партії \”Батьківщина\” з тих мерів і секретарів міськ рад, які зайняли посади за підтримки партії, створити Клуб мерів і Школу мерів, – повідомила Юлія Володимирівна. – Це потрібно для того, щоб мати можливість проводити навчання тих мерів, які вперше зайняли цю посаду, щоб ділитися досвідом, з тими мерами, які вже по 2 – 3 рази займали місце мера. Ми хочемо налагодити тісний звязок між Верховною радою і мерами міст для того, щоб можна було вирішувати ті питання, які повязані з вдосконаленням законодавства і планування бюджету на 2017 рік.

Також під час зустрічі з мерами лідер партії обговорила питання відновлення професійно-технічної освіти, приховування громадянами частини доходів задля отримання субсидій та проблем проведення децентралізації в області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x