У Черкасах рятувальники та працівники «Обленерго» провели спільні заняття з пожежної безпеки

У Черкасах рятувальники та працівники «Обленерго» провели спільні заняття з пожежної безпеки

Дії з ліквідації надзвичайних подій на об’єктах енергетики співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області та працівники ПАТ «Черкасиобленерго» відпрацьовують щорічно у травні. Цей рік не став винятком, на запрошення керівництва ПАТ «Черкасиобленерго» 13 травня на підприємстві відбулись спільні з Управлінням ДСНС у Черкаській області методичні та практичні заняття з пожежної безпеки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Традиційно захід розпочався з теоретичної частини, під час якої рятувальники провели з персоналом товариства заняття. Зокрема, були розглянуті основні вимоги правил пожежної безпеки на робочому місці та в побуті, особливості правильної і швидкої евакуації, а також правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Спілкуючись із рятувальниками інженерний та технічний персонал підприємства мали змогу дізнатися та долучитися до практичного досвіду фахівців рятувальної служби, який у разі небезпеки може стати їм у нагоді. Під час методичних занять учасники переглянули навчальний відеофільм щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайної події на підприємстві.

По завершенню теоретичної частини співробітники держслужби з надзвичайних ситуацій за допомогою спеціальної автодрабини відпрацювали із працівниками «Черкасиобленерго» евакуаційні заходи з верхніх поверхів 5-ти поверхової адмінбудівлі. У подальшому фахівці-енергетики не лише ознайомились з видами первинних засобів пожежогасіння, а й змогли відпрацювати навички користування вогнегасниками під час ліквідації загорання.

– Ми приділяємо велику увагу проведенню спільних навчань, які становлять складову системи нашої підготовки. Відпрацювавши спільний алгоритм дій, питання взаємодії, вивчивши об’єкт, у подальшому в разі виникнення надзвичайної ситуації ми зможемо діяти впевнено та максимально ефективно, – запевнив провідний фахівець відділу реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС у Черкаській області Ігор Винник – Пожежно-рятувальні підрозділи Управління персонал товариства які взяли участь у заняттях з поставленими завданням впоралися, – підбив підсумки навчань Ігор Володимирович».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x