У СІЗО Черкас не 29, а 39 затриманих за участь у масових заворушеннях

У СІЗО Черкас не 29, а 39 затриманих за участь у масових заворушеннях

За інформацією депутата міської ради від «Батьківщини» Миколи Добровольського, за участь у масових заворушеннях у Черкасах наразі затримано 44 людини, 29 перебувають в СІЗО, 12 – під домашнім арештом, та троє відпущені під особисте зобов’язання. Скарг та прохань у затриманих нібито не має.

Такі цифри нібито озвучив на засіданні Народної ради прокурор міста Черкаси Олександр Маслюк.

Про це “Новій Добі” повідомили в Черкаській обласній організації ВО \”Батьківщина\”.

– Натомість ми маємо іншу інформацію, – заявляє пан Добровольський. – В слідчому ізоляторі тимчасового ув’язнення зараз перебуває 39 затриманих. Ще шістьом, згідно поданим апеляціям, змінена міра запобіжного заходу на домашній арешт. Багатьом з них надані державні захисники, які до них ще жодного разу не приходили, хоча пройшов уже тиждень.
На зборах 29 січня було вирішено доручити членам Народної Ради допомогти хлопцям. За словами пана Добровольського, були знайдені фахові захисники, що погодилися захищати безоплатно затриманих. Також були зібрані кошти, на які закупили для всіх затриманих продукти та передали їх у СІЗО. Зусиллями Анатолія Бондаренка, Вікторії Феофілової, Тетяни Ковальчук, Ярослава Нищика, Анатолія Рекуна, Таїси Плахути, Руслана Зорі, Святослава Вовкодава, Валентини Слуцької, Наталії Коваленко, Романа Дисканта, Володимира Батчаєва та інших не байдужих в хлопців піднявся настрій, що їх не забули, що місто з ними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x