Злодій віз крадене на краденому велосипеді

Злодій віз крадене на краденому велосипеді

У селі Миколаївка Смілянського району невідома особа проникла в будинок, звідки викрала металеві вироби на суму близько 500 гривень. Протягом доби зловмисника було затримано. Його дії кваліфікуються як крадіжка, за вчинене він може потрапити до в’язниці на строк до 6 років.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До міліції з заявою про крадіжку звернувся 25-річний місцевий житель, який розповів, що з його дачного будинку в сусідньому селі викрадено металеві вироби для пічного опалення.

Правоохоронці опитували жителів села та перевіряли пункти прийому металобрухту, коли поряд з одним із них помітили підозрілого чоловіка. Невідомий вів велосипед, на якому знаходились металеві вироби, схожі на ті, які були викрадені з будинку. Чоловіка було затримано. 50-річний непрацюючий, раніше судимий житель одного з сіл Смілянського району зізнався у вчиненні крадіжки металевих виробів. Окрім цього він додав, що і велосипед, на якому рухався, також був вкрадений ним декілька місяців тому в сусідньому селі.

На даний час речові докази вилучено. За фактами крадіжок слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ч. ч. 1, 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк до шести років. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x