Школярі з Черкащини – призери всеукраїнської олімпіади з робототехніки

Школярі з Черкащини – призери всеукраїнської олімпіади з робототехніки

Олімпіада з робототехніки ROBOTICA відбулася 14 травня у столичному Палаці спорту. Цього року фестиваль зібрав близько тисячі талановитих дітей з усіх куточків нашої країни, які продемонстрували свої вміння у сфері роботобудування, інженерії й архітектури. Учасники змагалися в швидкості, силі та ще пробували сортувати сміття, адже в цьогорічній олімпіаді роботів тема екології є головною. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

Черкаську область на фестивалі представляли 4 команди з Золотоніської гімназії ім.С.Д.Скляренка Золотоніської міської ради, Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Смілянської міської ради, Гельмязівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Золотоніської районної ради, та Сигнаївського НВК \”Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів\” Шполянської районної ради.

Нагороду в номінації «Грандіозна Лего-модель» фестивалю Junior FLL отримала команда «Robotestic» Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7; у номінації «Маленькі Ейнштейни» перемогу святкувала команда «CyberKids» Золотоніської гімназії ім. С.Д. Скляренка.
У Всеукраїнській олімпіаді з робототехніки за правилами змагань «Сумо» та «Слалом» відзначилися команди Гельмязівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Сигнаївського НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Школярі з Черкащини – призери всеукраїнської олімпіади з робототехніки
Управління освіти і науки облдержадміністрації надає всебічну підтримку в упровадженні навчальних систем LEGO Education на Черкащині. Так, уже в чотирьох вищезгаданих школах розпочато навчання з використанням вищезазначених навчальних систем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x