Жительку Канева обікрав співмешканець

Жительку Канева обікрав співмешканець

З жіночої сумочки витягнув кредитну картку, з якої зняв кошти в сумі 4 500 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 58-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що з її сумочки викрадено банківську карточку, з якої зняли 4 500 гривень. Також заявниця додала, що у крадіжці підозрює свого колишнього співмешканця. Власними зусиллями вона хотіла повернути її, але де зараз чоловік – їй не відомо.

Правоохоронці отримали опис 54-річного чоловіка. Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили, що той нещодавно розраховувався кредитною карткою заявниці в одному із місцевих магазинів. Чоловіка відшукали за місцем проживання та доставили до відділення поліції. Він розповів, що таким способом хотів помститись своїй колишній співмешканці.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x