Наркотики знайшли у чоловіка, який пив на вулиці у Золотоноші

Наркотики знайшли у чоловіка, який пив на вулиці у Золотоноші

Складаючи адміністративний протокол за розпиття алкогольних напоїв у забороненому місці на 30-річного жителя Золотоноші, поліцейські Золотоніського відділу виявили факт незаконного зберігання наркотичних засобів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонував житель Золотоношї та повідомив, що біля його будинку, ходить підозріла особа. За вказаною адресою правоохоронці зустріли чоловіка, який щось видивлявся і пив пиво. Ним виявився раніше судимий 30-річний місцевий житель.

Чоловіка запросили у відділ поліції для складання адміністративного протоколу за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час особистого огляду серед його речей правоохоронці виявили 3 шприци з рідиною коричневого кольору. З його слів стало відомо, що він знайшов їх в підвалі закинутого будинку в місті Золотоноша. Взяв зілля для власного користування.

Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строк до трьох років. За розпивання спиртних напоїв у громадському місці був складений адміністративний протокол за частиною 1 статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п\’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x