У черкаському парку відкриють спортивно-мотузкову стежку «Monkey Forest»

У черкаському парку відкриють спортивно-мотузкову стежку «Monkey Forest»

У черкаському парку «Сосновий бір» створили новий спортивно-мотузковий комплекс «Monkey Forest». Колишня траса «Робін Гуд» за роки експлуатації зістарілась та була в аварійному стані, тому потребувала негайного оновлення. Право на створення нового комплексу надали Черкаській обласній федерації альпінізму. Кошти на будівництво траси знайшов голова федерації з однодумцями. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків».

Нині нова траса уже готова, вона довша та більш екстримальна. Канатна стежка має два маршрути: сімейний та дитячий. Сімейний протяжністю майже 180 метрів має 12 перешкод, дитячий – менший, близько 70 метрів із 9 перешкодами.

Новий комплекс створений із підвищеним рівнем безпеки та оснащений непереривною страховкою. Завдяки цьому черкаські екстримали почуватимуться безпечно, а зняти страховку зі сталевого тросу можна тільки на початку та кінці маршруту. До того ж, містяни зможуть підніматися по канатній стежці без інструктора.

В тестовому режимі «Monkey Forest» відкривали минулої неділі. Тоді за день пройшли маршрут майже сотня черкаських екстрималів.

КП «Дирекція парків» запрошує містян розділити радість відкриття «Monkey Forest» та спробувати власні сили на екстримальній мотузковій стежці. Організатори запрошують черкасців на відкриття траси в суботу, 21 травня об 11.00. Відтоді комплекс працюватиме щоденнно. Дорослі зможуть підкорити трасу за 60 гривень, вхідний квиток для дітей коштує 40 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x