У Каневі відбувся молодіжний фестиваль

У Каневі відбувся молодіжний фестиваль

III-й молодіжний фестиваль «Простір Єдності» відбувся у Каневі у суботу, 14 травня. Про це пише «Kanos» із посиланням на інформацію у соціальних мережах.

Зважаючи на погіршені погодні умови в день його проведення, учасникам та організаторам фестивалю в терміновому порядку довелося змінювати місце дислокації із підніжжя Тарасової гори до Міського будинку культури.

І хоча, як відзначила один із організаторів фестивалю Вікторія Подолянюк, через погодні умови ініціатори не мали змоги показати програму фестивалю в повному обсязі, все ж, ця обставина не погіршила гарний настрій гостей, які завітали на захід.

«Ми дуже вдячні усім, хто допоміг нам зробити цей захід, починаючи з тих, хто віддав свій голос за нас на конкурсі інвестиційних мікропроектів, які фінансуватимуться за кошти Громадського бюджету, та закінчуючи тими, хто був поряд, весь цей час і допомагав вирішувати різноманітні питання щодо підготовки та проведення «Простору». Ми це зробили, це наша спільна перемога! Дуже сподіваємось, що наш фестиваль «Простір Єдності» буде розширюватись, рости, здобувати нових прихильників. Бо проблема малих міст – це обмеженість напрямків розвитку молоді», – зауважила Вікторія.

Ще один ініціатор проекту Леся Шульга також відзначила, що, на жаль, погода внесла корективи у їх плани, проте люди отримали позитивні емоції і це головне.

Відзначимо, що загалом у межах проведення фестивалю відбулися виступи гуртів «Спів Братів», WhileAlive, 4Jail, учасників гітарного клубу «Альтавіста», представників канівської школи брейк-дансу «Street B-Boys», черкаської школи Бойового гопака «Лицарі сонця», школи перкусії та барабанів «Godopada», команд «ВертиПой» та Букті Лектовні, Вікторії Шевченко.

Також на фестивалі провели ряд майстер-класів, а саме: «Мандала із ниток» (Зоріна Ольга), ліплення із солоного тіста (Крижанівська Оксана), крутіння поїв від команди «ВертиПой». Майстрині Зоріна Олена та Майлат Діана протягом фестивалю робили малюнки хною.

Відбулися відкриті лекції: Катерини Мухи з інтерактивним тренінгом «Я– господар свого життя» і Тараса Гіміровича, який здійснив мотиваційну розповідь про те, як мрії людини із провінційного містечка можуть переростати в масштабні, цікаві проекти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x